<h2>First Security </h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!  </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>First Security</h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>First Security</h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Συστήματα πυρανίχνευσης

 
Συστήματα πυρανίχνευσης
First Security | Συστήματα Ασφαλείας - Ζωγράφου Αττικής


Τοποθετώντας στο σύστημα συναγερμού πυρανιχνευτή αποτρέπουμε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σχετικό με φωτιά στο χώρο μας. Το σύστημα πυρανίχνευσης είναι ανεξάρτητο σύστημα εντοπισμού φωτιάς η καπνού του χώρου που θέλουμε να προστατεύσουμε. Συνήθως αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα, τους πυρανιχνευτές, τους ανιχνευτές θερμοκρασίας, τα μπουτόν φωτιάς και τις σειρήνες.
 
Η εταιρεία μας First Security η οποία εδρεύει στο Γουδή ( Ζωγράφου ) Αττικής και το έμπειρο προσωπικό μας, τοποθετεί τα συστήματα πυρανίχνευσης στα κατάλληλα σημεία για την προστασία του κτίσματος που θέλουμε να προστατέψουμε.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Ευδήλου 1, Πλατεία Ελευθερίας - Γουδή - Ζωγράφου / Αττική
Τηλ. 2107778074  Κιν. 6932404196