<h2>First Security </h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!  </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>First Security</h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>First Security</h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Αccess Control

 
Access control (ελεγχόμενες είσοδοι – έξοδοι )
First Security | Συστήματα Ασφαλείας - Ζωγράφου Αττικής
Τα συστήματα ασφαλείας σχεδιάζονται ώστε να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλών, αξιόπιστων και ισχυρών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. Συχνές εφαρμογές τέτοιων συστημάτων χρησιμοποιούνται σε εμπορικούς χώρους, σε τραπεζικές και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο η ασφάλεια και ο έλεγχος απαιτείται.
 
Ελεγχόμενες είσοδοι – έξοδοι σε έναν ή σε πολλούς χώρους με μεγάλο βαθμό ασφαλείας και πολλές χρηστικές παραμέτρους. Αποτελείται συνήθως από την κεντρική μονάδα τους καρταναγνώστες τα πληκτρολόγια, τους αναγνώστες αποτυπωμάτων τις ηλεκτρονικές κλειδαριές.
 
Η εταιρεία μας First Security η οποία εδρεύει στο Γουδή ( Ζωγράφου ) Αττικής και το έμπειρο προσωπικό μας, τοποθετεί τα συστήματα στα κατάλληλα σημεία για την προστασία μέσα και έξω του κτίσματος που θέλουμε να καλύψουμε.
 
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Ευδήλου 1, Πλατεία Ελευθερίας - Γουδή - Ζωγράφου / Αττική
Τηλ. 2107778074  Κιν. 6932404196